Opleiding Kok/Kelner

Initiatieven

CVO PRO academie

  • Oesterdegustatie.
  • Workshop zelf kruidenolie en –azijn maken.
  • Lezing: ‘Wat (w)eten we?’ door Laurens De Meyer.
  • Op bezoek bij Vom Fass met de cursisten van de opleiding gezond koken.
  • Bedrijfsbezoek aan Bio-planet met de cursisten van vegetarisch koken.
  • Bedrijfsbezoek De Loods met de cursisten van gezond koken met kruiden.
  • Demo door Pascal Schroeven van het restaurant Ter Schroeven aan de cursisten van de module nagerechten.
  • Cursisten van de module initiatie warme keuken op didactische uitstap naar Cru in Overijse.
  • Nagerechten buffet voor genodigden door de cursisten van deze module.
  • Koud buffet voor genodigden door de cursisten van deze module.
  • Schaal- en schelpdierenmenu in het didactisch restaurant Terlinden.

Geïnteresseerd?

Bekijk het uurrooster