Inschrijven

Kies je cursus en vul je gegevens in

Opgelet!

Van 5 juli tot en met 15 augustus 2017 is ons centrum gesloten. Gedurende die periode kan je gerust verder online inschrijven, maar zal je geen reactie ontvangen. Vanaf 16 augustus 2017 nemen wij de draad opnieuw op en wordt je inschrijvingsfiche via mail bezorgd.

Je kan elektronisch inschrijven (aanmelden) via het invulformulier hiernaast. Je betaalt via overschrijving. Ons rekeningnummer is BE19 0682 3118 8312.

Je wordt in ons programma ingeschreven zodra wij de betaling op de rekening zien verschijnen. Je ontvangt de inschrijvingsfiche via mail. Je tekent deze fiche en mailt een ingescand exemplaar terug of je komt de inschrijvingsfiche vóór de aanvang van de lessen tekenen.

Je inschrijving is pas geldig na betaling en na ondertekening van de inschrijvingsfiche. Dit kan belangrijk zijn bij cursussen die vlug volzet zijn, want het is bepalend voor de volgorde van inschrijven.

Vanaf 1 september is het raadzaam enkel nog via overschrijving te werken indien de betaling kan gebeuren 3 dagen voor jij in de cursus instapt. In het andere geval is het beter om aan de balie met bankcontact te betalen.

De inschrijvingsfiche meebrengen wanneer je de eerste keer naar de les komt!

RESTAURANT TERLINDEN

Het CVO Pro beschikt over het stijlvolle didactisch restaurant Terlinden, reeds lang een begrip in Aalst en omgeving.

X