Cursus Start to cook

Ga je binnenkort op kot en wil je graag je eigen potje koken? Heb je plannen om te gaan samenwonen en wil je je partner imponeren? Of wil je alle basistechnieken in de keuken goed onder de knie krijgen voor een familiefeest? Dat kan met de cursus Start to Cook bij CVO Pro.

In deze cursus raak je vertrouwd met alle basistechnieken en alle gangbare keukentermen. Je leert er eenvoudige en smaakvolle gerechten te bereiden om voor jezelf of voor anderen voor te schotelen. Alle klassieke bereidingen, gaande van voorgerechten tot desserts, passeren de revue, maar ook vegetarische gerechten en allerhande schotels uit de wereldkeuken komen aan bod. Op die manier leer je gevarieerd en gezond te koken en hoef je niet steeds  naar een afhaalrestaurant te bellen of naar de supermarkt te hollen om je honger te stillen.

Deze cursus is geschikt voor cursisten vanaf 16 jaar!

Uurrooster

dag lesmoment IGVGHBtotaal GVGVVG
Woensdagnamiddag15.15-17.45€60€65€0€125€77€65

De lessen starten op 28 februari 2018 tot en met 6 juni 2018.

IG = inschrijvingsgeld
VG = verbruiksgoederen
HB = handboek
GVG = gedeeltelijk vrijgesteld van inschrijvingsgeld
VVG = volledig vrijgesteld van inschrijvingsgeld

Methodiek

In deze korte module van 40 lestijden leer je de theorie in praktijk om te zetten. De terminologie die chefs hanteren in de keuken zal geen Chinees meer zijn voor jou en na afloop van deze module kan je zelf een aantal lekkere gerechten op tafel toveren.

De leerkrachten geven hun les zo praktijkgericht mogelijk en integreren daarin de theoretische achtergrondkennis die noodzakelijk is om te begrijpen waarom en wanneer bepaalde handelingen nood-zakelijk zijn.

Tijdens de lessen houden wij rekening met de individuele verschillen tussen de cursisten en hebben wij oog voor differentiatie op het vlak van studietempo, inhoud en leerweg.

Wij geven alle modules in professioneel uitgeruste lokalen door ervaren vakleerkrachten.

 

Geïnteresseerd?

Pin It on Pinterest

Share This
X